OVER ONS

In 2011 is Freek van Wensen gestart met VanWensenIP. Inmiddels heeft hij ruim 25 jaar ervaring als merkengemachtigde en advocaat. Freek was eerder partner bij Zacco, een van de grotere Europese adviesorganisaties op het gebied van Intellectueel Eigendom. Naast diverse management taken was hij verantwoordelijk voor portfolios van grote Nederlandse bedrijven. Als man van de praktijk keerde hij met VanWensenIP terug naar de basis, de praktische no-nonsense adviseur. Inmiddels is duidelijk dat de propositie van VanWensenIP met name internationaal opererende MKB ondernemingen en scale-ups aanspreekt. Waarom? Lees erover in de cases.

Bekijk cases

HET TEAM

Het team van VanWensenIP staat onder leiding van Freek van Wensen en wordt ondersteund door Jeanne Marie van den Bosch. Samen zorgen zij voor persoonlijke aandacht, ruim 25 jaar ervaring, specialistische kennis en dat tegen scherpe tarieven.

Freek van Wensen

Founder / IP consultant

In 2011 is Freek van Wensen gestart met VanWensenIP. Inmiddels heeft hij ruim 25 jaar ervaring als IP consultant, merkengemachtigde en advocaat. Freek was eerder partner bij Zacco, een van de grotere Europese adviesorganisaties op het gebied van Intellectueel Eigendom. Naast diverse management taken was hij verantwoordelijk voor grote IP portefeuilles van internationaal opererende ondernemingen. Als man van de praktijk keerde hij met VanWensenIP terug naar de basis, de praktische no-nonsense adviseur. Inmiddels is duidelijk dat de propositie van VanWensenIP met name internationaal opererende MKB ondernemingen en scale-ups aanspreekt.

Jeanne Marie van den Bosch

Admin support

Jeanne Marie is sinds 2011 een vaste waarde in het team van VanWensenIP en is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning.